L’Espanyol B  ha guanyat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el Llagostera per 3-1 en el partit corresponent a la 18a jornada de Lliga. Amb aquesta victòria, el conjunt perico es fa fort a la segona posició de la classificació i se situa a només dos punts del líder, el Sabadell. Els de José Aurelio Gay han gaudit de moltes ocasions durant tot el partit oferint un bon espectacle futbolístic.

Clar domini de l’Espanyol a la primera part

El partit s’ha posat de cara per a l’Espanyol B des del primer instant, ja que al minut 1 l’àrbitre ha decretat un penal a favor dels locals després d’unes mans. L’encarregat de xutar-lo ha estat Ezzarfani, que ha marcat l’1 a 0. Amb aquest gol ja en suma 10 a la Lliga. Els blanc-i-blaus han tingut un rendiment bastant superior, els jugadors d’Oriol Alsina pràcticament no han arribat a l’àrea perica. Al minut 12, després d’una falta directa a la frontal de l’àrea a favor dels pericos, Nico Melamed ha posat la pilota a l’escaire per fer el segon. La primera part ha acabat amb 2-0.

A la represa l’Espanyol sentencia el partit

El Llagostera ha començat la segona meitat atacant i ha disposat d’alguna ocasió de gol. Així l’exandreuenc Kuku ha marcat en el minut 53 el 2 a 1. Poc després l’àrbitre ha anul·lat un gol a Nico per fora de joc. A les acaballes del partit, en el minut 84, ha arribat la sentència mitjançant una bona jugada personal de Kevin Soni que ha cedit la pilota a Pau Martínez, que ha batut al porter Marcos. Pocs minuts després Juventany, jugador del Llagostera, ha estat expulsat per doble amonestació.

Aquesta és la setena victòria consecutiva del filial blanc-i-blau, que acaba aquest 2019 amb unes excel·lents sensacions. Finalment, 3 a 1 a favor del filial perico, que acaben l’any amb set jornades consecutives guanyant i amb un rumb lliguer interessant.