El Sant Andreu ha guanyat el Banyoles per 2 a 0 i trenca una ratxa de dos empats consecutius. Els gols de Ton Alcover i Sergi Serrano, un a cada part, han estat suficients perquè els d’Azparren sumessin els tres punts.

El Sant Andreu, més efectiu

El Sant Andreu ha vist com la primera ocasió del partit ha estat per al Banyoles. Casanova s’ha plantat sol davant Craviotto, però el porter andreuenc ha rebutjat perfectament el xut del futbolista banyolí. I sense temps per a moltes coses més, Ton Alcover ha engaltat un bon xut des de fora l’àrea per fer l’1 a 0 en el minut 8. El partit, però, no ha tingut un dominador clar. Els gironins amb pilotes a l’esquena de la defensa andreuenca han generat perill, i els de Mikel Azparren amb ocasions d’Elhadji i Sergi Serrano han estat a punt de fer el segon. L’enfrontament ha seguit obert, cap dels dos equips tenia el control, i Henry ha estat a punt d’empatar amb un xut que ha sortit fregant el pal.

Sergi Serrano tanca el partit

La segona part ha començat amb el Banyoles fent un pas endavant, però el Sant Andreu ho ha evitat, primer amb una ocasió d’Elhadji i després amb el segon gol. Sergi Serrano ha estat l’encarregat de signar el 2 a 0 i, per tant, posar el partit de cara per als andreuencs.  Amb el vent a favor i el partit encarrilat els de Mikel Azparren no han passat angúnies defensives i fins i tot haurien pogut fer el tercer. Amb aquesta victòria els quadribarrats tanquen el 2019 amb bones sensacions.