Valladolid serà diumenge l’epicentre del rugbi estatal. L’estadi Pepe Rojo acollirà les dues semifinals entre el VRAC contra el Alcobendas Rugby, per una banda, i El Salvador contra el Barça, per l’altra. L’entrenador del Barça, Sergi Guerrero, té clar que si l’equip és competitiu durant tot el partit “tindran moltes opcions per aconseguir un bitllet per a la final de Zamora”.

Jornada gran de rugbi

Els blaugrana es veuen les cares amb l’amfitrió d’una “gran jornada de rugbi”, segons ha dit Guerrero. El tècnic considera que els locals han tingut molta sort amb el torneig i que diumenge a Valladolid s’hi respirarà rugbi. De fet, Guerrero apunta que ja que són els amfitrions s’espera un rival “molt conscienciat i preparat per aquest partit”.

Un alt nivell de competitivitat

Guerrero també ha explicat que l’equip “ha d’aprofitar les oportunitats de joc i ser competitius durant tot el partit per tenir opcions d’arribar a una altra final de la Copa del Rei”. Davant seu s’esperen un rival molt físic i molt en forma que segur que, segons el tècnic, “els posarà les coses molt complicades”.