Diumenge, 22 de desembre de 2019. Can Salas. Matadepera. Final de la Copa del Rei d’hoquei herba entre l’Atlètic Terrassa i el Polo. Amb empat a 3 al marcador, Llorenç Piera fa el gol de la victòria per als barcelonins quan només resten 31 segons perquè s’acabi el partit. Una vegada acaba l’enfrontament, l’alegria polista és lògica. S’acaben d’imposar al camp de l’etern rival i guanyen la 30a Copa del palmarès. Els jugadors ho celebren de efusivament, però el seu entrenador, Roger Pallarols, no.

Roger Pallarols i l’Atlètic Terrassa

Roger Pallarols va jugar a l’Atlètic Terrassa, en va ser entrenador durant set temporades, els seus fills hi juguen i ell encara n’és soci. Com ho pot celebrar? Les sensacions són molt estranyes. Guanyar un títol “a casa” amb un equip “forani”. Però l’esport té aquestes coses i quan un és professional ho ha de demostrar. I Roger Pallarols ho ha demostrat.

Roger Pallarols Polo Atlètic Terrassa copa Rei 2019

El nou projecte del Polo

Roger Pallarols va començar el nou projecte amb el Polo aquesta temporada. I no va començar de la millor manera possible. Eliminats de la Champions, a la Lliga els polistes van perdre tres partits i en van empatar un en les primeres sis jornades. Entre aquestes derrotes, un 0 a 4 a casa contra l’Atlètic Terrassa. Ara el Polo ha redreçat la situació i és quart classificat, a tres punts del primer, qui si no, l’Atlètic Terrassa.