@rfe_hockey

El Reial Club de Polo ha superat el Club Egara per 2-1 i ja pensa en les semifinals de la Copa del Rei contra el Junior de Sant Cugat. El jugador del Polo i un dels golejadors d’avui, Xavi Lleonart, ha valorat l’esforç de l’equip i ha afirmat que “han fet un partit molt seriós i molt dur”.

“Per passar a les semifinals era inevitable patir”

Lleonart ha explicat que els partits contra l’Egara sempre són intensos i durs i ha destacat que els quarts de final de Copa no podien ser diferent.“Ha sigut un partit al límit i l’Egara ens ha pressionat molt els últims minuts”, ha afegit el davanter del conjunt polista. Lleonart ha marcat al minut 14 de partit i el marcador no s’ha mogut fins al tercer període quan Lluís Mercader, del Club Egara, ha firmat l’empat per als de Terrassa. El Polo, que ha aixecat el cap, ha reaccionat i ha aconseguit trencar l’empat a la represa, gràcies a un gol de penal córner de Vicens Ruiz.