polo club de campo copa de la reina
@RFEH

El Polo s’acomiada de la Copa de la Reina als quarts de final després de caure contra el Club de Campo per 2 a 3. Les polistes han anat a remolc tot el partit contra del totpoderós equip madrileny, que és el gran dominador de l’hoquei herba estatal, i han reaccionat tard per remuntar el partit.

Domini inicial de les de Madrid

El club de Campo ha dominat els dos primers períodes davant d’un Polo molt poc efectiu de cara a porteria. Les madrilenyes s’han avançat en el primer quart a través d’un penalty corner que ha transformat la internacional Maria López al minut 12. Les polistes, d’altra banda, han fet figa en la rematada i no han estat capaces d’obrir la llauna abans del descans. Ara bé, el Club de Campo tampoc ha encertat de cara a porteria i s’ha arribat a la mitja part amb un ajustat 0 a 1.

La reacció del Polo arriba tard

Els gols han arribat en els dos darrers quarts. El primer a marcar ha tornat a ser el Club de Campo, que ha fet el segon a càrrec de Begoña Garcia, però el Polo finalment ha estat capaç de respondre i ho ha fet des del penalty corner. Isa Zaldua ha estat l’encarregada de retallar distàncies, i quan més il·lusions es feien les de Barcelona, ha caigut el segon gol de Maria López, que ha significat l’1 a 3. L’equip polista ha remat fins al final de l’últim quart i pràcticament a les acaballes han escurçat la diferència de gols amb una diana de Nora Louisa, tot i que no ha servit per evitar l’eliminació de la Copa de la Reina.