La Muntanyesa ha perdut al camp del Peralada per 1 a 0 amb un gol al minut 87. L’equip de Raúl Paje ha estat derrotat pel conjunt empordanès després d’un partit amb ocasions per a cada equip. La baixa del màxim golejador de la Monta i de la categoria, Fernando Velillas, s’ha notat en la línia ofensiva.

Primera part sense gols

Els dos equips han iniciat el partit de forma molt intensa, lluitant cada pilota i mostrant-se contundents. La primera part, doncs, s’ha jugat al mig del camp en la major part del temps, a les àrees s’hi ha vist poc futbol. Ni el Peralada ni el Muntanyesa han arriscat gaire en atac i les ocasions al primer temps han estat realment escasses. Per part dels barcelonins, només n’han disposat de dues, un xut ras de Suaibo que ha sortit desviat de la porteria rival i una rematada de cap molt fluixa de Favio.

Càstig dur per als de Nou Barris

La segona part no ha tingut res a veure amb la primera. Al minut 56, Dimas ha estat a punt de marcar amb un xut de falta que ha sortit per sobre de la porteria i, instants després, al minut 61, Miguel enviava una pilota al pal. El Muntanyesa estava ofegant els locals, però el Peralada ha reaccionat. A l’últim tram del partit els empordanesos han disposat de diverses ocasions i al minut 78 Medina ha fallat un penal. El conjunt local, però, no ha baixat els braços i ha trobat la seva recompensa al minut 87, quan Romero ha donat el gol de la victòria al Peralada amb una bona rematada de cap.