El Sants ha encadenat la segona derrota consecutiva al seu camp després de perdre amb l’Hospitalet per 0 a 3. Els gols de Parra, Ton Alcover i Adan han fet que els tres punts marxessin del camp de l’Energia. El conjunt de Borja López perd per segona setmana seguida després de perdre fa dues jornades amb el Badalona.

Domini inicial de l’Hospitalet

El partit ha començat amb domini de l’Hospitalet que ha buscat amb insistència la porteria de Guillem Castelló. I ben aviat ha trobat la porteria santsenca. Només s’havien disputat quatre minuts de partit quan en un servei de banda, One, ha pentinat la pilota i Adrià Parra amb la cama esquerra ha fet el 0 a 1.

Després del gol visitant, el Sants no ha reaccionat. De fet, les millors ocasions de la primera part han estat per als jugadors Héctor Simón, Ton Alcover, al minut 20, i Óscar Gómez amb una gran rematada de cap que ha fet lluir Guillem Castelló, han tingut opcions de fer el 0 a 2.

La primera ocasió del Sants no ha arribat fins al minut 41. Aliaga ha xutat massa creuat una bona jugada personal des de la banda. Amb victòria mínima de l’Hospitalet s’ha arribat al descans.

Sentència visitant a la segona part

Després del descans, les coses no li han pogut anar millor als jugadors de Simón. Al minut 52, Ton Alcover amb un llançament magistral de falta, ha fet el 0 a 2 i el seu segon gol aquesta temporada. L’Hospitalet ha tret molt rendiment a les ocasions que ha tingut. I més encara, quan 10 minuts després, Adan ha fet el 0 a 3 aprofitant un rebuig després que el remat d’Óscar Gómez s’estavellés al pal.