El CE Europa ha perdut al camp de la Pobla de Mafumet. Els escapulats han deixat escapar la victòria en un partit en què han dominat i han gaudit d’ocasions. Els d’Ignasi Senabre, però, no han estat encertats en els metres finals i els tarragonins han aprofitat les dues accions que han gaudit per marcar gràcies a Guzmán i Querol. Els graciencs continuen líders, però el Sant Andreu els retalla tres punts i ara són primers quatre punts per sobre els andreuencs.

L’Europa domina, però no marca

L’Europa ha començat dominant i controlant la pilota. El perill escapulat ha arribat combinant per la banda dreta de Sergi Pastells, qui ha gaudit de dues oportunitats per obrir la llauna. Una primera part amb control però poques ocasions gracienques.

A la segona part, l’Europa ha sortit amb més agressivitat en atac i una bona jugada de Campeny i Pastells ha permès Ricky Vidal rematar una pilota que gairebé entra dins la porteria. El tècnic Ignasi Senabre ha mogut la banqueta per posar Gerard Nolla al camp. Aliaga també l’ha tinguda amb una rematada de camp. L’Europa, de mica en mica, s’ha apropat a la porteria tarragonina. L’Europa ha continuat assetjant la porteria rival amb un cop de cap de Cano, però la punteria gracienca no estava afinada.

Quan millor estava l’Europa ha arribat la màxima del futbol de qui perdona ho acaba pagant i així ha estat. Una jugada de Querol en què Cano ha demanat falta ha acabat a peus de Guzmán, que ha batut d’un xut potent a Marc Vito en l’única ocasió de perill en tot el partit de la Pobla de Mafumet en el minut 72. En el minut 87, Kim ha estat a punt de sentenciar, mentre l’Europa ha buscat l’empat sense èxit. En el temps afegit Querol ha marcat el 2 a 0, el marcador final.