La Unió Esportiva Sant Andreu ha guanyat el San Cristóbal i suma tres punts que l’acosten al líder, el CE Europa . Els gols de Fassani i Martí Alonso han capgirat el gol inicial de Mario Martí.

El San Cristóbal s’avança ben d’hora

El partit ha començat amb un joc de tempteig per part dels dos equips i no hi ha hagut cap dominador clar del joc. Malgrat tot, un mal refús de Jaime González, porter del Sant Andreu, ha provocat que Mario Martí estrenés el marcador al minut 9 i, tan sols cinc minuts després, Ricki ha desaprofitat una ocasió clara de gol davant el porter que hagués pogut ser el 2-0. A partir d’aquí, els quadribarrats han intentat sortir en curt i tancar els egarencs al seu camp, però sense èxit.

El Sant Andreu capgira el marcador

El segon temps s’ha iniciat amb l’equip de Xevi Molist molt més incisiu. El San Cristóbal, de la seva banda, han seguit sortint en llarg i al contraatac. Finalment, la insistència del Sant Andreu ha tingut premi. Fassani ha fet l’empat a 1 amb un cop de cap als 10 minuts de la represa. El partit ha continuat amb la mateixa dinàmica, i al minut 78, una jugada individual de l’andreuenc Martí Alonso ha acabat amb el definitiu 1 a 2.