Oviedo-Espanyol Segona Divisió 2020-21
@rcdespanyol

Eficàcia golejadora i sense encaixar cap gol. Aquesta és una dupla que permet pensar en l’ascens a Primera. L’Espanyol ha superat l’Oviedo per 0 a 2 amb Raúl de Tomás com a protagonista golejador. Els blanc-i-blaus sumen set punts en tres partits i encara no ha rebut cap gol en contra. Després de la victòria contra l’Albacete i de l’empat davant el Mallorca al RCDE Stadium, els de Vicente Moreno encara no saben què és perdre a la categoria de plata del futbol estatal.

Domini de l’Oviedo a la primera part

El conjunt asturià ha començat amb molt d’ímpetu i domini territorial contra un Espanyol incapaç de fer front a les escomeses locals. Tot i això, els de Vicente Moreno s’han tret la son de les orelles i han pogut aportar cert perill a la porteria de l’Oviedo, però al descans s’ha arribat amb empat a zero.

Gols de Raúl de Tomás

Els blanc-i-blaus, equipats amb una samarreta groga i blanca, han anat de menys a més i a la represa han ofert una solidesa defensiva i perill a dalt. Primer amb Wu Lei com a llança d’atac. El xinès ha tingut un xut al pal com a ocasió més destacada. El gol espanyolista ha arribat després d’un penal sobre Pedrosa. Raúl de Tomás, que acabava de sortir al camp, ha estat l’encarregat de fer el 0 a 1 en el minut 65. Poc després, el jugador madrileny ha estat l’autor del 0 a 2 definitiu després d’una errada defensiva local. Els intents de marcar per part de l’Oviedo els ha esvaït Diego López en un parell d’intervencions de mèrit.