El Cornellà i el Sant Andreu s’han enfrontat en un nou partit de preparació. Els andreuencs han sumat la segona derrota de la pretemporada, novament davant d’un equip de categoria superior, de la Segona Divisió B. Els de Mikel Azparren han estat molt bé durant els primers 45 minuts, però no ha estat suficient per poder superar el Cornellà, que s’ha endut la victòria per 1 a 0.

El Sant Andreu domina sense el premi del gol

El Sant Andreu ha estat dominador clar durant tota la primera meitat. Ton i Víctor han controlat el mig del camp i els andreuencs han començat a fluir. Tot i això, la primera ocasió del partit no ha arribat fins al minut 17. Xavi Ferrón ha rebut una bona assistència de Jorge Carreón i no ha dubtat a xutar a porteria, però el porter del Cornellà ha evitat el primer. El Sant Andreu ha continuat pressionant i, 10 minuts després, Baquero ha provat sort amb un altre xut des de la frontal de l’àrea. I un altre cop s’han tornat a topar amb Ramón. El Cornellà ha volgut reaccionar en els últims minuts de la primera meitat, però no ha estat suficient per obrir la llauna i s’ha arribat al descans amb empat a 0 al marcador.

Una errada condemna el Sant Andreu

El Cornellà ha sortit molt més dinàmic a la segona part, tant en pressió sense pilota com en el tracte d’aquesta. De fet, han tingut dues ocasions clares en només dos minuts. Primer Eloy des de fora de l’àrea i després Pablo amb una internada des de la banda esquerra, però David Aragón ha estat molt encertat per poder mantenir l’empat. A poc a poc, el Sant Andreu s’ha tret aquesta pressió asfixiant i Ton ha tingut una bona ocasió des de la frontal, però el porter del Cornellà ha reaccionat bé per aturar el xut. I quan faltaven 20 minuts, una errada de David Aragón ha acabat amb les opcions andreuenques. Un penal infantil de Yaya per una mala passada del porter s’ha encarregat de transformar-lo Pablo en l’1 a 0 des dels 11 metres. A partir d’aquí, el Cornellà s’ha fet fort i s’ha endut el partit per la mínima.