Jordi Farré, impulsor de la moció de censura contra la Junta Directiva de Josep Maria Baromeu, va proposar al club que un dels mètodes de validació de signatures fos trucar a tots els socis i sòcies que havien signat la moció. El mateix Jordi Farré ho va explicar al programa ‘Sin concesiones’, dirigit per Marsal Lorente, de Radio Kanal Barcelona. “Això és una proposta meva. És tan senzill com trucar amb el mans lliures soci per soci. No hi ha més indagació que anar trucant soci per soci”.

En aquesta entrevista, Farré va explicar que ell tenia identificades quines eren les seves signatures, però que no podia saber quines butlletes corresponien a cada una de les plataformes que s’han aglutinat a Més que una Moció. En aquest sentit, Jordi Farré va explicar que si algú ha falsificat butlletes, “estaria cometent un delicte penal”.

Aquesta polèmica no fa més que afegir  incertesa en el panorama institucional blaugrana. El proper dimarts dia 29 de setembre està previst que es constitueixi la Mesa del Vot de Censura, que serà l’encarregada de fer el procés de validació de les 20.600 butlletes entregades. Abans de començar aquest procés, la Mesa del Vot haurà de fer públic el manual i el procediment a seguir per validar les signatures. 

L’entrevista sencera a Jordi Farré