El Júpiter ha jugat el seu darrer amistós de pretemporada contra el Castelldefels. Els de Javi Cuesta han guanyat per 2-1, després de perdre la setmana passada contra el Sant Andreu.

Primera meitat intensa, però amb poques ocasions

El partit ha començat amb els dos equips bastant intensos. Ha estat el Castelldefels, qui ha tingut la primera ocasió clara de gol al minut 3. El porter del Júpiter, Luque, però ha evitat que la pilota entrés. L’enfrontament ha continuat amb la mateixa dinàmica i el Júpiter ha gaudit de la seva primera ocasió al minut 14. Cal destacar la pressió dels gris-i-grana, que ha fet que els visitants no hagin pogut treure la pilota jugada des del darrere amb comoditat. A mesura que han anat passant els minuts, el Castelldefels s’ha fet amb el domini de la pilota, obligant als de Javi Cuesta a jugar en llarg per arribar a la porteria rival. El primer gol del partit ha arribat al minut 33. Els visitants han posat el 0-1 al marcador amb una rematada de cap de Marimón. En el tram final de la primera meitat el Júpiter ha estat més actiu en atac, tot i això, no ha tingut cap ocasió clara de gol.

El Júpiter capgira el partit a la segona meitat

A la represa, el Júpiter ha empatat de córner en els primers minuts. Izan ha possat l’1-1 al marcador. Després del gol els locals han millorat el seu joc, intentant tenir més control de la pilota que en la primera meitat. Els de Javi Cuesta han estat millors que el Castelldefels, però igual que a la primera part, no han aconseguit generar ocasions clares de gol. Els gris-i-grana han marcat el segon de penal en l’últim minut. Un penal que ha provocat Marcelo, després d’una jugada assajada, i l’ha transformat Olid. Tots dos jugadors havien entrat a la segona part.