de tomás

L’Espanyol s’ha estrenat a Segona Divisió amb una victòria per tres a zero contra l’Albacete. Els golejadors del partit han estat Melendo i Wu Lei. Els homes de Vicente Moreno confirmen les bones sensacions de la pretemporada i arrenquen de la millor manera una temporada on només s’hi val l’ascens a Primera.

Melendo i Wu Lei encarrilen l’encontre

Els blanc-i-blaus han trigat un quart d’hora a avançar-se al marcador. Miguelón ha fet una centrada des de la dreta que ha refusat la defensa. Però, la pilota li ha caigut a Melendo que l’ha enviada a plaer al fons de la xarxa. Poc després, Embarba ha provat una canonada des de fora de l’àrea que s’ha estavellat al travesser. Al minut 25, Wu Lei ha fet el segon en una jugada de pilota aturada. Centrada de Fran Mérida, David López ha assistit amb el cap i el davanter xinès ha fet el 2-0. Els blanc-i-blaus han dominat completament el primer temps. De fet, De Tomás ha tingut dos ocasions per ampliar l’avantatge mitjançant rematades de cap. Però, el davanter ha enviat la pilota fora en ambdós ocasions.

Embarba culmina el triomf

El partit s’ha equilibrat al començament del segon temps i el domini perico ha deixat de ser tan aclaparador. No obstant això, els blanc-i-blaus no s’han trobat gaires problemes per mantenir el seu avantatge. Al minut 76, Puado ha estat a punt de fer el tercer amb una fuetada dins l’àrea que ha refusat Tomeu Nadal. Poc després, el mateix davanter tampoc ha estat capaç de superar el porter rival en una jugada d’un contra un. L’ocasió més clara de l’Albacete ha arribat al minut 88 amb una rematada de Kecojevic que ha marxat per sobre del travesser. Al temps afegit, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor de l’Espanyol per una mà d’Isaac. Embarba ha estat l’encarregat de fer el tercer des dels onze metres i tancar el marcador.