El Barça B ha superat l’Escala per 0 a 5 en el tercer amistós de la pretemporada. Els de García Pimienta han estat molt superiors als empordanesos i, fins i tot, han pogut fer alguna diana més. Matheus, Gerard, Mingueza i Maia, amb un doblet, han estat els golejadors.

Moltes ocasions, poca punteria

L’inici del partit ha deixat clar que el Barça B és superior a l’Escala. Els blaugrana han collat els locals des de l’inici i les ocasions han caigut una rere l’altra. Això sí, sense gaire encert. Matheus ha estat el primer a provar-ho amb un xut que ha marxat alt. Més a prop del gol han estat Maia i Peke, però tots dos s’han topat amb la fusta. Com qui cerca, troba, Matheus ha obtingut el premi gros a la mitja hora de partit després d’aprofitar una greu errada dels empordanesos.

Amb la llauna oberta és més fàcil

El Barça B només ha necessitat dos minuts de la segona meitat per fer el segon mitjançant Gerard. El gol ha enfonsant els locals i ha donat ales als de García Pimienta, que han començat a veure la porteria amb facilitat. De fet, han marcat dues dianes en només un minut. Al 57, Maia ha aprofitat una assistència de Jandro, i al 58, Mingueza s’ha encarregat de fer el quart. Gustavo Maia, que havia assistit a Mingueza, ha rubricat el seu gran partit amb una volea al 80. Els blaugrana compten els amistosos per victòries.