El Martinenc (Primera Catalana), el Turó de la Peira (Segona Catalana) i l’Almeda (Segona Catalana) s’han citat al triangular Rafael Prior. Un triangular que s’ha disputat al Municipal Ibèria i on el Turó de la Peira ha sortit com a campió després de guanyar per 2-0 al Martinenc i empatar a 0 davant l’Almeda.

Turó de la Peira 2 – Martinenc 0

El Turó de la Peira ha sortit molt més intens i ficat al partit. Fruit d’això, al minut 8, Marcos ha aprofitat una falta a la frontal per, amb una mica de sort, superar el porter del Martinenc, Roy. A partir d’aquí, els del Guinardó no s’han trobat còmodes en cap situació del partit i el Turó ha tingut fins a dues ocasions clares per augmentar la distància al marcador, però no ha estat fins al minut 26 quan Bauli ha xutat creuat i ha superat Roy per posar el 2 a 0 definitiu.

Almeda 2 – Martinenc 1

Partit molt competit entre ambdós equips. L’Almeda s’ha avançat al marcador gràcies al gol de Gabi amb un bon xut creuat que ha superat el porter del Martinenc, Víctor. Només 3 minuts després, Roland ha vist la targeta vermella directa per una acció sense pilota amb el central de l’Almeda, Joel. Tot i això, els diables vermells han reaccionat molt bé i han aconseguit empatar gràcies al gol de Joel, però Efosa ha fet el segon i definitiu gol de l’Almeda dos minuts després. Tot i algunes ocasions finals, el resultat no ha variat i l’Almeda ha guanyat per 2 gols a 1.

Turó de la Peira 0 – Almeda 0

L’últim dels partits ha estat molt travat. Moltes faltes, molt contacte i poques ocasions clares. Això sí, el Turó de la Peira ha disposat d’un penal al minut 25 que no ha sabut aprofitar. El porter de l’Almeda, Arturo, ha aturat el penal a Veguin i ha aconseguit mantenir viu al seu equip. A partir d’aquí, cap dels dos equips ha estat capaç de marcar i el partit ha acabat amb empat a 0.