L’Espanyol visita aquest diumenge, a les 18.15 h, el camp de l’Oviedo en la tercera jornada de Lliga. És el primer desplaçament dels blanc-i-blaus aquesta temporada, després de la victòria contra l’Albacete i l‘empat davant el Mallorca al RCDE Stadium.

Vicente Moreno farà canvis a l’11 titular

El tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno, preveu un partit difícil i complicat, com tots els que es trobarà l’equip aquest curs. Per l’entrenador, els asturians són un conjunt que els exigiran molt, ja que “el seu nivell d’intensitat, d’agressivitat i ganes de lluitar cada pilota” és molt alt. En aquest aspecte, Moreno creu que “haurem d’estar més fins que contra el Mallorca per guanyar”. El tècnic ja ha dit que farà canvis tant des del punt de vista de posicionament de futbolistes sobre el camp, com de noms de jugadors. Marc Roca sancionat, per exemple, no podrà jugar; en canvi, jugadors com Darder i Óscar Gil poden sortir a l’11 titular.

L’Oviedo, un equip que vol recuperar sensacions

L’Oviedo arriba al partit a la part mitjana de la classificació. Ha sumat dos punts després d’haver empatat contra el Cartagena al Carlos Tartiere i al camp del Mirandés. L’equip asturià és un històric de la Primera Divisió, però que en els últims anys no està vivint els seus millors moments. L’última temporada a Primera va ser la 2000-01, a partir d’aquí a Segona B i fins i tot a Tercera. L’ascens a Segona Divisió A va ser la temporada 2014-15 i ara lluita per tornar a la màxima categoria del futbol espanyol.