RCD Espanyol Mallorca Raúl de Tomás
@RCDEspanyol

L’Espanyol i el Mallorca han jugat un partit de Segona però que fa uns mesos era de Primera. No és gens estrany que tots dos conjunts siguin favorits a tornar a la màxima categoria la temporada vinent. El duel, amb molt de respecte i poques oportunitats clares, ha acabat sense gols.

Domini sense encert

Vicente Moreno ha calcat l’alineació que tants bons resultats li va donar en l’estrena davant l’Albacete i els periquitos han dominat el Mallorca durant una bona part de la primera meitat però els ha faltat una mica per acabar de generar ocasions clares. Embarba, un dels més destacats dels primers 45 minuts, ha estat qui més perill ha portat a la porteria de Manolo Reina.

Més igualtat a la represa

Veient que tot seguia la mateixa tònica, Vicente Moreno ha fet un triple canvi al minut 57 per buscar una revolució: Wu Lei, Fran Mérida i Melendo han deixat el seu lloc a Puado, Darder i Marc Roca. Això ha coincidit amb els millors minuts dels balears, que han collat l’Espanyol durant un quart d’hora. Els periquitos s’han refet i han tornat a intentar-ho, però l‘expulsió de Marc Roca al 83 ha refredat de nou els atacs i els dos conjunts s’han repartit els punts.

La valoració de Vicente Moreno i Diego López