L’Horta de Víctor Valdés encara no coneix la victòria. Els hortencs han empatat a 1 amb el San Cristóbal, rival de la mateixa categoria però de diferent grup, i encadenen tres amistosos seguits acabant en taules. El partit va servir per veure el debut de Coro i d’Alfi Conteh, nova incorporació hortenca.

Valdés segueix abonat al 3-2-3-2

Com en l’últim partit davant el Vilafranca, Valdés ha tornat a jugar amb un esquema que incita al joc directe constant. Les anades i tornades no s’aturen, ja que a la pràctica, defensen cinc i ataquen cinc, amb la qual cosa el mig del camp pràcticament no construeix. Aquesta forma de jugar condiciona molt els rivals que han de deixar molts homes en defensa, si no volen veure’s en inferioritat en cada jugada. Durant moments puntuals, la qualitat dels hortencs sí que provoca triangulacions de toc, però la gran majoria de les ocasions provenen de pilotes llargues creuades des dels centrals que busquen les segones jugades per començar a jugar molt a prop de l’àrea rival.

Coro debuta

Amb Coro a l’11 titular, la primera meitat ha tingut poc joc i poques oportunitats. La dues més clares han estat dues centrades que s’han enverinat i han estat a punt de sorprendre el porter del San Cristóbal. La de Coro ha marxat llepant el travesser, però la d’Albert Dalmau ha obligat Zapico a lluir-se perquè el seu xut des del mig del camp entrava a la porteria.

Momo s’estrena amb l’Horta

Sergi Moreno ha tingut una claríssima oportunitat només començar la segona meitat, però ha engaltat la pilota malament quan estava tot sol davant el porter. Ha estat pocs minuts abans de veure el primer gol de Momo amb la samarreta de l’Horta i que ha tingut la col·laboració de Zapico, qui s’ha empassat la pilota. L’alt davanter ha tingut més oportunitats per ampliar la renda, però li ha mancat encert i, finalment, el San Cristóbal ha empatat mitjançant Mario a les acaballes del matx.

Lesions egarenques

La mala notícia pel San Cristóbal ha arribat en forma de lesions. Fins a tres jugadors han hagut de deixar el terreny de joc per diferents molèsties. Tino Mendoza s’ha fet mal al genoll a la primera meitat i, tot i que ha intentat continuar, ha hagut de ser substituït. Cristian, també abans del descans, s’ha lesionat el turmell i ha marxat coix. L’últim a fer-se mal ha estat Ricki, qui s’ha doblegat el genoll i ha sortit del terreny de joc amb clar símptomes de dolor.