Barça femení

Aquest dissabte a les 19 h a Torí, al Juventus Stadium, es disputa la final de la Champions entre el Barça i l’Olympique de Lió. Uns 15.000 aficionats culers es desplaçaran fins a la ciutat italiana per veure el partit “in situ”. Ara bé, qui no pugui anar fins a Itàlia tindrà diverses possibilitats per seguir el partit en directe, ja que s’instal·laran diferents pantalles gegants per veure i seguir la final.

En aquesta pàgina t’expliquem i il·lustrem on s’ubicaran les pantalles grans per seguir la final de la Champions entre el Barça i el Lió.

Barcelona: a la plaça de Catalunya

A Barcelona la pantalla gegant s’instal·larà a la plaça de Catalunya. L’Ajuntament i el Barça han treballat conjuntament perquè tots aquells aficionats qui vulguin puguin anar al centre de la ciutat a seguir el partit en directe. La intenció és viure una jornada ludicofestiva.

Mollet: Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca

A més de la pantalla gegant de Barcelona, hi ha dues localitats més que també han anunciat que col·locaran pantalles per seguir la final en directe. Una d’aquestes dues és a Mollet, la ciutat natal d’Alexia Putellas, la millor jugadora del món. La pantalla estarà a l’exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca.

Washington: Delegació del govern de Catalunya

La tercera pantalla serà als Estats Units, a Washington. La delegació del govern de Catalunya als Estats Units i Canadà, amb col·laboració amb la Penya Barcelonista de Washington, han decidit instal·lar la pantalla a la seu de la delegació del govern de Catalunya, 1441 L St. NW, Washington DC, 20005.