Aitana Bonmatí ha atès els mitjans de comunicació en el Media Day, una prèvia oficial per atendre els mitjans de comunicació abans de la final de la Champions de Torí. Aitana és una de les peces fixes de l’organigrama de l’entrenador Jonatan Giráldez aquesta temporada, i sens dubte tindrà un paper important al mig del camp en aquesta final de la Lliga de Campions.

Aitana Bonmatí: “Sempre hi ha nervis, però els hem après a gestionar”

Aitana Bonmatí ha reconegut davant els micròfons que “sempre hi ha nervis abans d’una final, però són nervis positius, això significa que t’importa el que passarà. He après a gestionar aquests moments de nervis, n’hi ha, però més ben gestionats”.

La jugadora de Sant Pere de Ribes ha assegurat que “òbviament, volem guanyar l’Olympique de Lió, però com a qualsevol altre equip amb el que ens trobéssim a la final”, i ha deixat molt clar “que volem guanyar la final per seguir sent les millors, punt”.

Aitana Bonmatí: “Serà un partit molt igualat, es decidirà per detalls”

Segons Bonmatí, serà “un partit molt complicat i molt igualat, i es decidirà per detalls, és una final entre els dos millors equips del món, i no serà fàcil per cap dels dos”, i ha destacat els punts forts de les franceses, “haurem d’estar atentes als contraatacs, no són tan verticals com el Wolfsburg, però tenen jugadores capaces de jugar a l’espai, estan acostumades a centrar i rematar contínuament, ho feien a la final de Budapest i ho segueixen fent. Haurem d’estar pendents de les centrades i de Hedelberg, que és una rematadora nata. També són molt i molt fortes a pilota aturada. Hem d’entrenar molt perquè ens facin el menys mal possible”.