Gerard Albadalejo

Gerard Albadalejo no continuarà com entrenador del Club Esportiu Europa la pròxima temporada, la 2022-23. Ha estat el mateix tècnic qui ho ha anunciat amb un escrit a les xarxes socials. Albadalejo explica que “ha estat una decisió difícil de prendre perquè en quatre mesos he sentit el vostre respecte i escalf”.

Albadalejo es mostra orgullós de “ser eskapulat”

El tècnic en el seu comunicat assegurar que des d’un bon inici va tenir clar “els valors” que representa el club i que “si volia ser un bon eskapulat havia de ser humil, treballador i no rendir-me mai”. Explica que sent no haver aconseguit la salvació amb l’Europa, ja que era l’objectiu i que “no m’ho perdonaré, però és futbol i esport i la derrota en forma part”.

Albadalejo agraeix a la Junta Directiva i als treballadors del club el tracte que li han donat. Pel que fa als jugadors, els dona “infinites gràcies” per la seva predisposició a treballar i fa una menció especial a “dues llegendes Cano i Alberto, que sempre podré dir que us he entrenat”.

Per últim també agraeix a l‘afició tot el que han fet i acaba dient que “ser eskapulat és l’hòstia. Sí, sou l’hòstia”.

Àlex Cano arriba als 400 partits amb l’Europa

El capità escapulat és el segon jugador amb més partits de la història del club

Gerard Albadalejo es va convertir en el primer entrenador de l’Europa a principi del mes de febrer del 2022 en substitució de David Vilajoana. El seu objectiu era aconseguir la salvació de l’equip, però no ha assolit el repte i finalment l’Europa ha acabat baixant a la Tercera RFEF.