Barça Sevillafemení

20.000 persones podran seguir la final de la Women Champions League en una pantalla gegant que s’instal·larà a la plaça de Catalunya. El FC Barcelona ha confirmat el que havia avançat l’alcaldessa, Ada Colau, i ha afegit alguns detalls del dispositiu que estant preparant el club i l’Ajuntament de Barcelona per a la final de Lliga de Campions entre el Barça i l’Olympique de Lió del 21 de maig.

Festa des de les 18 h

La festa esportiva i ciutadana començarà a les 18 h, una hora abans de l’inici del partit, amb musica ambient a càrrec d’un DJ i de l’animació d’un locutor per amenitzar l’espera. A la plaça hi haurà punts de servei de menjar i beure i la gran pantalla gegant situada davant del monument a Macià, d’esquena a la Rambla, que oferirà en directe la retransmissió del partit a partir de les 19 h.

Control d’accés a la plaça de Catalunya

Tot i que l’accés a la plaça de Catalunya serà lliure i gratuït, la Guàrdia Urbana, el cos de Mossos d’Esquadra i els serveis de seguretat del Futbol Club Barcelona establiran un control d’accés per evitar l’entrada d’objectes perillosos i contundents, així com elements com pirotècnia, ampolles de vidre o envasos rígids. També estarà prohibida l’entrada de begudes alcohòliques. Un cop finalitzi el partit es procedirà al desallotjament de la plaça per desmantellar l’operatiu.