rua barça final champions femenina

L’alcaldessa, Ada Colau, ha anunciat que si el Barça guanya la Champions a Torí aquest diumenge hi haurà una rua de les jugadores pels carrers de Barcelona. En una entrevista a RAC1, ha explicat que estan tancant els detalls amb el FC Barcelona. “Ens fa moltíssima il·lusió”, ha dit Colau.

L’alcaldessa diu que s’hi va comprometre amb les jugadores del Barça fa un any quan les va rebre a l’Ajuntament després d’haver aconseguit el triplet. “Ja és hora que hi hagi una rua de l’equip femení”, ha dit, i ha recordat que fins ara, a la ciutat, mai no s’ha fet cap rua exclusiva d’un equip femení. L’alcaldessa considera que hi ha “molta gent que té ganes de mostrar el seu afecte” a les jugadores. El recorregut previst per ara, és del passeig de Colom fins la plaça de Sant Jaume.

Hi haurà una pantalla gegant per seguir la Champions

Colau també ha confirmat que s’instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions al centre de Barcelona. L’emplaçament encara no està tancat, tot i que l’alcaldessa ha avançat que la plaça de Catalunya és un dels espais amb equè s’està treballant”. “Ho hem d’acabar de confirmar al llarg del dia”, ha explicat. “L’equip femení està trencant barreres i és un referent per a moltes nenes i com a ciutat ho hem d’impulsar al màxim”, ha sentenciat.

El seguiment de la final de la Champions, a betevé

El FC Barcelona s’enfrontarà a l’Olympique de Lió a la final de la Champions de Torí aquest dissabte, a les 19 h. Les futbolistes blaugrana tindran el suport de més de 15.000 aficionats culers a les graderies del Juventus Stadium. A més, es podrà seguir l’ambient previ i postpartit per betevé. La televisió pública de Barcelona oferirà una programació especial des de Torí a partir de les 17.30 hores amb l’ambient previ a la final i el resum del matx.