champions femenina

La final de la Champions entre el FC Barcelona i l’Olympique de Lió es jugarà també a betevé. Dissabte, 21 de maig, la televisió pública de Barcelona oferirà una programació especial des de Torí amb l’ambient previ a la final i el resum del partit. A partir de les 17.30 hores, betevé emetrà un programa especial amb connexions en directe amb el Juventus Stadium, on està prevista l’assistència de més de 15.000 aficionats del Barça per animar les futbolistes culers. Un cop acabi la final, a les 20.55 hores, arrencarà un ‘btv esports’ especial amb el millor resum del duel entre el Barça i l’Olympique de Lió i les reaccions de les jugadores blaugrana.

Desplegament de betevé a Torí, a Barcelona i a Mollet del Vallès

El desplegament de betevé a Torí arrencarà ja el divendres, 20 de maig. Els informatius de la casa gaudiran de connexions en directe amb l’equip desplaçat a la ciutat transalpina. El primer punt àlgid arribarà a les 14 hores del mateix divendres, amb l’arribada de les futbolistes del Barça a Torí. A la tarda, a les 18.30 hores, serà el torn de la roda de premsa prèvia a la final i l’entrenament al Juventus Stadium, que es podrà seguir en directe al ‘btv notícies vespre’, a partir de les 19.30 hores.

Dissabte és quan hi ha prevista l’arribada massiva de seguidors culers a Torí. A la tarda, el plat fort: la prèvia de la final amb imatges i punts de directe des del Juventus Stadium i també des de Barcelona, on hi ha prevista una pantalla gegant per seguir el duel, i des de Mollet del Vallès, localitat d’Alexia Putellas, on també hi haurà un seguiment especial.

La prèvia del Barça – Olympique de Lió, a betevé

El programa especial de prèvia el conduiran des de plató el director del ‘btv esports’, Sergi Cebrián, i la periodista i col·laboradora de ‘La porteria’, Laia Cervelló. Els enviats especials a Torí seran el periodista Pablo Agudo i el cap d’Esports de betevé, el Jordi Montalbo. Les sensacions de tots els culers desplaçats a Itàlia, l’última hora amb les alineacions, l’anàlisi del rival i les valoracions de les futbolistes, en un programa que s’allargarà fins a les 18.50 hores.