Sandra Paños també ha estat una de les vuit jugadores del primer equip del Barça escollides per atendre els mitjans de comunicació en el tradicional Media Day, en la prèvia de la final de la Champions que se celebrarà aquest dissabte 21 de maig contra l’Olympique de Lió.

Sandra Paños: “Seria molt bo per a l’equip guanyar el totpoderós Lió”

Sandra Paños, portera titular del Barça, ha reconegut davant els mitjans que la final de la Champions davant l’Olympique de Lió “es decidirà per errors” i creu que el conjunt blaugrana “no és el favorit”, ja que està convençuda que serà un “duel molt igualat”. Paños ha destacat la qualitat de les jugadores franceses, de les que ha dit “l’Olympique té jugadores molt potents, molt ràpides, hem d’intentar treballar molt bé el partit perquè es decanti del nostre costat”.

Segons Paños, hi haurà qui amb una possible victòria blaugrana vegi una revenja respecte a la final perduda davant les franceses de fa tres temporades: “Es pot dir revenja, però per mi és secundari aquest tema. Encara no les hem guanyades i seria molt bo per a l’equip guanyar el totpoderós Lió, sabem que no serà fàcil, però està a les nostres mans. No podem focalitzar-nos en una sola jugadora, el Lió en té de molt bones, hi ha Ada Hegerberg, Wendie Renard o Amandine Henry, totes són molt potents”.

Sandra Paños lluirà els guants nous que va estrenar en el primer partit de Champions al Camp Nou

Sandra Paños s’ha mostrat feliç per poder lluir també a la final de la Champions de Torí davant l’Olympique de Lió els guants que va estrenar en el primer partit de Champions que el conjunt femení va disputar al Camp Nou aquesta temporada, en l’eliminatòria de quarts de final de competició europea davant el Reial Madrid.

La jugadora blaugrana ha revelat que és un disseny exclusiu fet per la seva companya Mapi León i que la identifica, i representa el dibuix d’un pop preparat amb totes les conjunts que ha vestit Paños en les diferents competicions que ha jugat aquesta temporada.