pantalla champions barça

La final de la Champions entre el Barça i l’Olympique de Lió es podrà seguir en directe a través d’una pantalla gegant a Barcelona el proper dissabte, 21 de maig. El FC Barcelona ha confirmat el que havia avançat l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, en una entrevista a RAC1. El partit es disputarà a Torí a partir de les 19 hores i l’Ajuntament ha decidit instal·lar aquesta pantalla gegant a la plaça de Catalunya.

20.000 persones a la plaça de Catalunya

La plaça de Catalunya tindrà una capacitat per 20.000 persones que podran accedir-hi de forma lliure i gratuïta. La festa esportiva i ciutadana començarà a les 18 hores, una hora abans de l’inici del partit, amb musica ambient a càrrec d’un DJ i de l’animació d’un ‘speaker’ per amenitzar l’espera. A la plaça hi haurà punts de servei de menjar i beure i una gran pantalla gegant situada davant del monument a Macià, d’esquena a la Rambla, que oferirà en directe la retransmissió del partit a partir de les 19 hores.

15.000 aficionats a Torí

15.000 aficionats blaugrana es desplaçaran a Torí, però molts dels que van omplir el Camp Nou en els partits dels quarts de final i les semifinals podran gaudir de l’ambient d’una final amb la pantalla gegant al centre de Barcelona. A més, si el Barça guanya la final de la Champions, hi haurà una rua a Barcelona.

La prèvia de la final de la Champions, a betevé

A més, a partir de les 17.30 h també es podrà veure tota la prèvia de la final de la Champions amb un especial que betevé oferirà en directe fins minuts abans de començar el duel entre el Barça i l’Olympique.