El Barça B no ha pogut acabar l’any de la millor manera. Els blaugrana han encaixat una derrota per la mínima a Olot que els deixa en cinquena posició, amb 29 punts.

Héctor Simón, autor de l’únic gol del partit

Tant Barça B com Olot han sortit al terreny de joc decidits a endur-se els tres punts. Aquesta igualtat ha propiciat que es veiessin poques ocasions clares de gol. De fet, en els primers 20 minuts no hi ha hagut un dominador clar. L’únic que ha estat capaç de trencar la igualada ha estat el jugador de l’Olot, Héctor Simón, amb un xut des de la frontal de l’àrea. Un gol que esdevindria decisiu, ja que el marcador no es mouria més. Tot i això, els blaugrana han gaudit d’una clara ocasió abans del descans. Àlex Collado ha estavellat el seu xut al pal amb una rematada dins l’àrea.

Millora sense premi

A la represa, el Barça B ha sortit amb un objectiu clar: capgirar el marcador. L’Olot, però, s’ha defensat amb ungles i dents per mantenir la diferència. El conjunt de Garcia Pimienta ha gaudit de dues ocasions molt clares. Collado s’ha tornat a topar amb el pal i Araújo ha enviat la seva rematada de cap fregant el pal. Tot i la insistència blaugrana, el marcador ha finalitzat amb el 1 a 0 favorable a l’Olot.