L’Horta s’ha avançat a Vilafranca però ha acabat caient per 4 a 2. El conjunt de Nacho Castro no ha pogut sumar cap punt en el darrer partit de l’any. Amb aquesta derrota, els hortencs es mantenen a la zona tranquil·la de la classificació.

L’Horta colpeja primer

Nacho Castro ha hagut de fer mans i mànigues per confeccionar la defensa avui, ja que no podia comptar amb els lesionats Castillo i Arnau. Quan només s’havien disputat set minuts de partit, l’Horta s’ha avançat al marcador. Aleix Arenas ha centrat una falta mil·limètrica que ha enfonsat a la xarxa Narcís Barrera. A partir del minut 30, el Vilafranca ha fet un pas endavant en atac i Yamandú ha esdevingut el protagonista amb diverses intervencions de mèrit. Xavi Civil ha empatat el partit després d’un refús del porter hortenc. El mateix protagonista ha estat l’encarregat de capgirar el marcador a cinc minuts per al descans després d’una errada defensiva. A la mitja part, Nacho Castro ha estat expulsat amb una vermella directa i també Illescas per part del Vilafranca.

El Vilafranca sentencia en els darrers minuts

A la represa, el Vilafranca hauria pogut fer el tercer des del punt de penal, però Oribe l’ha fallat. L’Horta s’ha llançat a l’atac i ha tancat els locals al seu propi camp. Aquesta insistència ha tingut premi quan Èrik ha establert l’empat a 2 i el mateix jugador hortenc ha estat a punt de signar el gol de la jornada amb una rematada de xilena. Tot i això, els locals a la sortida d’un córner, Joan Montserrat s’han avançat de nou al marcador quan només quedaven cinc minuts per al final. En el temps afegit, el Vilafranca ha sentenciat el matx amb el quart i definitiu gol.