El Muntanyesa s’ha endut la victòria davant el Viladecans per 4 a 1 a l’Estadi Municipal de Viladecans. Els de Nou Barris han dominat el partit encara que els de Juan Camilo Vázquez no els han posat les coses fàcils. Amb aquesta victòria la Monta suma dues triomfs consecutius i continua al capdavant de la classificació de la Primera Divisió Catalana.

Charli obre el marcador

El partit de la quinzena jornada ha començat amb alternatives i poc control. El Muntanyesa ha entrat al camp atacant, però la bona defensa dels locals els ha frenat i ha evitat ocasions clares. El Viladecans esperava al darrere i en el minut 26 ha disposat de la primera oportunitat clara del partit. Martí ha xutat, però Colchero ha rebutjat. Tot seguit, Velillas l’ha tingut, però Eric ha fet una gran parada evitant el gol barceloní. El primer gol ha arribat en el minut 40, Charli ha estat l’encarregat de fer el 0 a 1.

Golejada dels de Nou Barris

A la primera jugada de la segona part, els de Dani Andreu han fet el 2-0 amb una centrada que ha rematat Velillas. Els de Nou Barris han continuat insistint i així han anat arribant els gols.  En el minut 60, el tercer ha estat de penal. Brian Canalejo l’ha transformat. Deu minuts després Pedro ha marcat el quart amb un golàs per l’escaire. A les acaballes del partit el Muntanyesa ha marcat el cinquè amb un xut d’Omar. El Viladecans ha marcat el gol de l’honor en el minut 89 gràcies a Osorio.