El Júpiter perd davant el Rubí
@CE_Jupiter

El Júpiter ha perdut al camp del Rubí per 2 a 0. Ha estat una derrota que fa que els de la Verneda perdin un lloc a la classificació, són dotzens, precisament a mans dels del Vallès.

El Júpiter ineficaç de cara a porteria

Els gris-i-grana, que veien de perdre a casa davant el Lloret, eren conscients que visitaven el camp d’un rival directe a la classificació. La primera part ha acabat sense gols. Ha estat a la segona quan el Rubí ha marcat els dos gols que al final li han donat la victòria. L’1 a 0 l’ha fet Tino Mendoza en el minut 66. El Júpiter ha buscat la reacció, però no ha encertat entre els tres pals. A les acaballes del partit, en el minut 84 Omar Hayek ha fet el definitiu 2 0.

Aquesta és la segona derrota consecutiva dels de la Verneda, que hauran de seguir lluitant per escalar posicions a la classificació.