El Vilassar de Mar s’ha imposat al Muntanyesa per 1 a 0 a l’última prova abans que comenci la Lliga el proper diumenge 18 d’octubre. Els locals han dominat bona part del partit i han disposat de més ocasions que els barcelonins. Un gol de Cano al minut 59 ha donat el triomf als maresmencs.

Domini local al primer temps

El Vilassar de Mar ha tingut una mica més de protagonisme als primers minuts de partit. Sofi ha protagonitzat les dues primeres arribades perilloses de l’enfrontament, obligant a intervenir José Segovia en una d’elles. Poc després, el mateix Sofi ha servit una gran pilota a Granero dins l’àrea. Però el mateix Granero no ha pogut rematar amb suficient potència per batre al porter de la Monta. A partir de l’equador de la primera meitat, les forces s’han equilibrat i cap dels dos equips ha aconseguit dur el pes del partit. Abans del descans, Granero ha tornat a fregar el gol pels locals, novament, amb una rematada de cap. Però, la pilota ha marxat a centímetres de la porteria barcelonina.

Cano decanta la balança

El segon temps ha començat de la pitjor manera pels de Nou Barris. Eslava ha servit una molt bona pilota dins l’àrea per Cano i el davanter local ha posat per davant al marcador al Vilassar de Mar. Tot seguit, Pluvins ha perdonat el segon dels del Maresme enviant la pilota al pal en una acció de contraatac. Després del gol local, els homes de Dani Andreu han tractat de guanyar presència al camp rival. No obstant això, la Muntanyesa no ha disposat de cap oportunitat clara al tram final de partit i el Vilassar de Mar ha materialitzat el triomf.