El Sant Andreu ha disputat el seu últim amistós abans de començar la Lliga davant el San Cristóbal. Els d’Azparren han guanyat el partit per 2 a 1. Els quadribarrats disputaran el primer partit de Lliga davant el Vilassar de Mar al Municipal Xevi Ramon diumenge 18 a les 18 h.

El Sant Andreu domina en la primera meitat

El partit ha començat tranquil amb un Sant Andreu controlant la pilota i un San Cristóbal ben posicionat en el camp. Els quadribarrats s’han avançat ràpidament en el marcador, han marcat en el minut setPoves ha aprofitat un mal refús de la defensa del San Cristóbal que ha suposat l’1 a 0. Els andreuencs han estat contundents defensivament i han pressionat de manera intensa els blanc-i-blaus. Yaya Sidibé ha destacat en el centre de la defensa. Els d’Azparren han portat el control total de l’enfrontament durant la primera mitja hora de partit. Al minut 32 el Sant Andreu ha gaudit d’una molt bona jugada individual de Baquero que ha acabat amb falta i amb dues targetes grogues pel San Cristóbal. Poves ha tingut un mà a mà amb el porter que hagués significat el 2 a 0, però la pilota no ha acabat entrant. La primera meitat ha finalitzat 1 a 0.

Serramitja dona la victòria als quadribarrats

La segona part ha començat amb dues ocasions de Kuku, el darrer fitxatge del Sant Andreu, que ha entrat des de la banqueta per substituir Poves. De fet, ha arribat a marcar gol, però ha estat anul·lat per una falta prèvia. Tot i així, el San Cristóbal ha empatat el partit al minut 57 amb una rematada de cap de Damin Obispo i ha posat l’1 a 1 al marcador. Arran del gol, el San Cristóbal ha millorat el seu joc. Al minut 73 Kuku ha tingut una nova oportunitat per avançar als quadribarrats al marcador, però el porter blanc-i-blau ha estat atent i ha evitat el gol. Al minut 80 Oliver ha estat expulsat per doble groga i ha deixat els visitants amb un home menys. Tres minuts més tard Serramitja ha marcat el 2 a 1 definitiu, després d’una centrada de Baquero que ha rematat de cap.