Madrid - Espanyol femení

L’Espanyol s’ha reconciliat amb la victòria després d’un any i cinc mesos sense aconseguir un triomf. Les blanc-i-blaves han derrotat el Madrid CFF per 0 a 1 gràcies a un gol de Manuela Vanegas. Les barcelonines no guanyaven des del 5 de maig del 2019, quan van derrotar l’Sporting de Huelva. Aquesta victòria suposa que l’Espanyol ja ha aconseguit alguna cosa que no va fer la temporada passada, on no va guanyar cap partit.

Vanegas fa el primer gol de la temporada

L’equip blanc-i-blau ha dominat els compassos inicials del partit. Les locals han trobat moltes dificultats per superar la pressió defensiva de l’Espanyol durant tot el primer temps. Al minut 24, Manuela Vanegas ha obert el marcador mitjançant una rematada de cap a la sortida d’un córner. La colombiana ha estat l’encarregada de fer el primer gol de l’equip de Rubén Casado aquesta temporada. La millor ocasió del Madrid al primer temps l’ha tingut Laurita al minut 40, però una bona aturada de Dossey ha evitat l’empat.

Final boig amb desenllaç feliç

La portera blanc-i-blava ha hagut de tornar a intervenir a l’inici de la segona part. En aquesta ocasió, per evitar que Sara Tui convertís una rematada de cap en el primer gol local. A mesura que s’acostava el final, el Madrid buscava amb més insistència el gol. Això obligava l’Espanyol a protegir-se a la seva àrea. Al minut 79, el conjunt madrileny s’ha quedat amb una jugadora menys després de l’expulsió de Rita. Però, seguidament, les blanc-i-blaves també han patit l’expulsió de Karpova. La darrera ocasió del Madrid ha arribat per mitjà d’una falta que ha botat Mellado. Però, Dossey no s’ha deixat sorprendre i ha aconseguit finalitzar l’encontre amb la porteria a zero.