El Guineueta ha empatat a un contra el Sabadell Nord. Els barcelonins s’han avançat a la primera part gràcies a un gol de Sergi Ayllon, però han vist com, a la segona part, els vallesans han aconseguir igualar el partit amb la diana d’Arnau Guitart.

El Guineueta comença dominant i manant

El Guineueta ha estat millor en els primers 45 minuts. Els de Nou Barris han aprofitat la dinàmica positiva de la victòria al camp del Parets per tenir més control i també més oportunitats. El gol, però, s’ha fet esperar, ja que no ha arribat fins passada la mitja hora de joc. Ha estat Sergi Ayllon, que ha avançat l’equip de Luis Gallego. Els barcelonins haurien pogut fer el segon i jugar amb més tranquil·litat a la segona part, però els ha faltat efectivitat de cara a porteria.

Segona part per oblidar

A la represa, tot i intentar-ho, el Guineueta ha vist com el Sabadell Nord ha estat millor. Les prestacions dels barcelonins han estat inferiors als dels primers 45 minuts i això ho han aprofitat els vallesans per anar-se fent amb el control del joc. Han arribat les ocasions i ha estat en el minut 70 quan Arnau Guitart ha signat l’1 a 1 que, tot i quedar 20 minuts, acabaria sent definitiu. Per tant, volen els dos primers punts del camp del Guineueta.