El Barça femení ha guanyat el Logronyo per 6 gols a 0. Martens, Graham, Vicky Losada, Alexia i Aitana en dos ocasions han estat les anotadores del partit. Abans del matx, les blaugrana han rebut la copa de campiones de Lliga de la temporada passada. Aquest enfrontament es tornarà a repetir a la final de la Copa de la Reina, ja que el Barça s’hi va classificar després d’eliminar a semifinals el Sevilla.

Partit encarrilat en 20 minuts

Les jugadores de Lluís Cortes han sortit amb el ganivet entre les dents i als 20 minuts ja guanyaven 3 a 0. Martens, a la sortida d’un córner, ha fet el primer. Tot seguit, el Logronyo ha estavellat una pilota al travesser en un llançament de falta. Però, al contracop d’aquesta jugada, les blaugrana han marcat el segon gràcies a Graham. Abans que les visitants poguessin reaccionar, Vicky Losada ha fet el tercer. Per deixar sentenciat el partit abans del descans, Aitana ha robat la cartera a la defensa hi ha marcat a porta buida al minut 41.

Mateixa tònica a la segona part

A la represa ha seguit el domini de les blaugrana. Tot i tenir moltes ocasions, el 5 a 0 no ha arribat fins al minut 81 de partit. L’autora ha estat Alexia en definir una gran jugada col·lectiva. Al temps de descompte, Aitana ha marcat el seu segon gol i el definitiu 6 a 0.