Espanyol - Alcorcón

L’Espanyol ha aconseguit la tercera victòria consecutiva en vèncer per 1 a 0 l’Alcorcón. Els blanc-i-blaus no ho han tingut fàcil per batre la defensa madrilenya. Però una diana d’RDT al minut 75 ha servit a l’equip de Vicente Moreno per sumar els tres punts.

De Tomás insisteix i Jiménez es llueix

La primera gran ocasió del partit ha estat pels visitants. Juanma ha finalitzat una jugada assatjada a partir d’un servei de banda amb una rematada de cap que ha marxat per sobre del travesser. Tot seguit, l’Espanyol ha gaudit d’una gran oportunitat en un servei de córner. RDT ha rebut la pilota a la línia de gol, però sense angle suficient per superar Dani Jiménez. Al minut 31, el mateix davanter ha servit una falta al cap de Wu Lei, però la rematada del xinès ha marxat un pèl desviada. Al minut 36, De Tomás ho ha tornat a provar amb un xut molt potent en rebre una passada en llarg dins l’àrea. Però Jiménez ha realitzat una gran estirada per evitar el gol. Finalment, el partit ha arribat al descans amb empat a zero.

Inici del segon temps molt travat

El conjunt blanc-i-blau no ha trobat la manera de generar perill durant els primers compassos de la segona meitat. Un Alcorcón ben plantat defensivament no concedia espais a la davantera de l’Espanyol. De fet, la primera gran oportunitat del segon temps l’ha tingut l’equip visitant. Un experico, Marc Gual, ha fet un xut des de la frontal que ha obligat Diego López a lluir-se. Davant la falta d’espurna en atac, Vicente Moreno ha optat per fer debutar Álvaro Vadillo.

RDT salva els tres punts

Al minut 75, Dídac ha fet una centrada dins l’àrea per RDT. El davanter ha controlat la pilota i s’ha desfet del defensor amb una gran maniobra abans d’enviar la pilota al fons de la xarxa. De Tomás ha signat així el tercer gol a la Lliga. Al tram final del partit, Darder ha provat un xut col·locat des de la frontal, però Dani Jiménez ha evitat el segon de l’Espanyol amb una gran estirada. El partit ha finalitzat amb una victòria que permet als blanc-i-blaus situar-se líders provisionals a l’espera que finalitzi la jornada.