El Muntanyesa ha empatat a dos contra el Mataró en el quart partit de pretemporada del conjunt de Nou Barris. Contra l’equip maresmenc, els de Dani Andreu han pogut remuntar l’enfrontament. Toni Paredes ha estat el protagonista local, amb un doblet a la segona meitat. Jaime i Brian Canalejo han fet els gols dels visitants.

Expulsions i igualtat a la primera part

El partit ha començat estrany perquè, tot i ser un amistós, en el minut 10 hi ha hagut una doble expulsió després d’una picabaralla. Omar, del Muntanyesa, i Samu, del Mataró, han marxat als vestidors abans d’hora. El matx encara s’ha enrarit més amb l’expulsió per doble groga de l’entrenador de la Monta, Dani Andreu, al minut 32.

Mataró Muntanyesa pretemporada 2020-21

Esportivament el matx ha estat força igualat, amb un Mataró que ha intentat pressionar a dalt la sortida de la pilota del Muntanyesa, que s’ha mostrat sòlid al darrere. Tampoc no hi ha hagut gaire perill a l’àrea dels maresmencs, tot i la incidència en bandes dels de Nou Barris. Amb tot, al descans s’hi ha arribat amb empat a zero.

S’avança el Mataró, iguala la Monta

A la represa, com és habitual, hi ha hagut molts canvis per part de tots dos conjunts. El Muntanyesa arribava amb més perill, però ha estat el Mataró qui ha aconseguit marcar. En tres minuts, del 64 al 67, els locals s’han avançat. Toni Paredes ha aprofitat una pèrdua de pilota per fer un xut des de fora de l’àrea per fer l’1 a 0. De seguida ha marcat el segon gol, que gairebé sentenciava l’enfrontament. Però la Monta ha reaccionat. Jaime, amb un bon xut encreuat al minut 75, ha escurçat distàncies per als visitants i Brian Canalejo ha fet l’empat al 87.

Quart partit dels groc-i-negres

La Monta havia perdut per la mínima contra el Castelldefels en l’estrena de la pretemporada el 31 d’agost, i va caure per 0 a 5 contra un rival de la Segona Divisió B, com l’Andorra que entrena Nacho Castro. Els groc-i-negres havien superat el Racing Vallbona per 3 a 1 en l’anterior amistós.