El Martinenc ha jugat el seu segon partit de pretemporada contra el Parets, equip que també juga a la Primera Catalana, però al Grup 1 B, mentre que el Martinenc jugarà al Grup 2 B. Els diables vermells s’han imposat per 1 gol a 0. Josevi ha estat el golejador del partit. L’amistós ha estat el típic de pretemporada. Minuts per a tothom per començar agafar el ritme i molt poques ocasions de gol. L’entrenador, Javi Gómez, ha fet jugar els 20 jugadors que té a la plantilla. El primer partit amistós contra l’UFB Jàbac i Terrassa el Martinenc va perdre per 1 a 3. Joel Martínez va marcar per als del Guinardó.

Declaracions dels protagonistes

L’entrenador, Javi Gómez, ha remarcat que el més important d’aquests partits és agafar minuts i que juguin tots els jugadors. Per la seva banda el golejador, Josevi, ha dit que és important guanyar partits encara que siguin de pretempordada.

Com queda l’equip ara com ara

Els del Guinardó van iniciar els entrenaments el 31 d’agost. L’entrenador, Javi Gómez, ara per ara té 20 jugadors. 11 continuen de la temporada anterior (Cócera, Edu, Adri, Karim, Pulido, Rafel, Tinoco, Canelada, Marçal, Josevi i Joel). De moment han fet vuit fitxatges. El més destacable és el retorn del davanter, Roland Garros. Les altres cares noves són: Martí Tapia (Vilafranca), Aleix Lage (Sants), Víctor Muñoz (Vista Alegre), Gerard del Rio (Rubí i Sant Cristobal), Eric Zárate (San Cristóbal), Gerard Tejedor “Gueri”, el retorn de Kilian Vicente (Europa), i la promoció del porter Roy Zambrano del filial al primer equip.

Els propers partits de pretemporada

  • Diumenge 20 de setembre: Martinenc-Rubí
  • Dijous 24 de setembre: Sant Andreu de la Barca-Martinenc
  • Diumenge 27 de setembre: participació al Torneig del CD Almeda

La Lliga a Primera Catalana (el Martinenc ha quedat enquadrat al subgrup 2 B) arrencarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, al Guinardó, amb un Martinenc-Martorell.