El Muntanyesa ha jugat aquest dissabte el segon partit de pretemporada davant l’Andorra de Nacho Castro. Els de Dani Andreu han perdut per 0-5. Aquesta derrota se suma a la del partit de la setmana passada contra el Castelldefels. L’enfrontament contra els andorrans ha pogut comptar amb la presència de públic, que gairebé ha omplert la graderia del Municipal de Nou Barris.

Una primera part amb molta intensitat

El matx ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips. El Muntanyesa ha tingut el domini en els primers minuts fins que el veterà Víctor Casadesús ha marcat el 0-1 per a l’Andorra en el minut 9 de partit. Els de Nou Barris han buscat l’empat, però de mica en mica els andorrans ha anat creant ocasions de gol fins que ha arribat el 0-2, obra de Sergi Serrano al minut 25, exjugador del Sant Andreu. En els últims minuts de la primera part la intensitat del matx ha provocat que hi hagués diferents disputes entre els jugadors d’ambdós equips.

Segona part andorrana

A la represa l’Andorra ha mantingu el domini. Això sí, la intensitat ha estat més baixa que a la primera part. Al minut 65 Carlos Martínez, que ha entrat a la segona part, ha marcat el tercer gol dels andorrans i ha deixat clar així el control dels de Nacho Castro. David Martin i Iker Goujon, qui també han entrat a la segona part, han marcat el quart i cinquè gols en els minuts 75 i 82 respectivament.