La Muntanyesa ha estrenat la pretemporada 2020-21 amb una derrota davant el Castelldefels (1-0). Els de Nou Barris no disputaven un partit des d’abans de l’aturada per la pandèmia del coronavirus. El matx s’ha decantat pels locals amb un gol de Kevin Díaz al minut 75.

El retorn més esperat

Després de gairebé mig any aturats, Muntanyesa i Castelldefels han tornat a gaudir d’un partit de futbol al Municipal d’Els Canyars. De fet, és el primer partit que disputen els de Nou Barris després del retorn a la Tercera Divisió. Sobre la gespa s’han plasmat les ganes i la intensitat acumulades al llarg d’aquests mesos. El Castelldefels ha començat dominant el joc amb llargues possessions, però la Monta ha tingut les ocasions més clares de gol. Kuele ha estavellat un xut a la fusta després d’una gran jugada personal. Després d’uns minuts de domini visitant, el Castelldefels s’ha tornat a fer amb el control, però sense crear perill sobre la porteria de Segovia.

A la represa, els dos equips han sortit amb un 11 completament diferent al de la primera meitat. La Muntanyesa va fer un pas endavant i va tancar al seu propi camp l’equip local. Velillas, Brian Canalejo i Ruy Gama van guiar els de Nou Barris en atac en tot moment. Tot i això, la manca d’efectivitat de la Monta els va acabar passant factura. Al minut 75, Kevin Díaz va avançar el Castelldefels amb un gran remat de cap aprofitant l’execució d’una falta lateral de Joan Vives. En els darrers compassos del matx, els visitants van buscar l’empat a través de jugades a pilota aturada, però finalment el marcador ja no es va moure més.

Cares conegudes del futbol barceloní

En aquest primer amistós han debutat amb el Castelldefels diversos exjugadors d’equips barcelonins. Ha estat el cas de Guillem Josa (exfutbolista CE Europa), Joan Vives (exjugador UA Horta), Sergio Navarro, Guillem Hernández i Cristian Fabregat (exjugadors UE Sants). Tots ells han gaudit dels primers minuts al Municipal d’Els Canyars.