Barça
@FCBarcelona

El Barça ha guanyat el primer amistós de la pretemporada. Els blaugrana s’han imposat al Nàstic de Tarragona per 3 a 1. El tècnic Ronald Koeman, que s’ha estrenat a la banqueta, ha utilitzat dos equips completament diferents a la primera i a la segona part. L’equip ha tingut el domini, ha circulat la pilota amb rapidesa i ha buscat els espais.

Dembélé marca el primer de l’era Koeman

Messi ha estat titular en el primer 11 de Ronald Koeman i Dembélé ha estat l’encarregat de marcar el primer gol del projecte de l’holandès. El francès, que ha estat afortunat en un rebot, ha marcat l’1 a 0 en el minut 5. El Barça ha sortit dominant i circulant la pilota amb rapidesa davant un Nàstic tancat a la seva àrea. Dembélé i Alba han combinat bé per l’esquerra i Pedri ha deixat uns quants detalls de futbolista de qualitat i amb visió de joc. Al quart d’hora de joc, penal sobre Piqué a la sortida d’un córner. Griezmann ha estat l’encarregat de transformar-lo i fer el 2 a 0. El Nàstic s’ha estirat una mica i s’ha apropat a la porteria de Neto i Bonilla a la mitja hora ha retallat diferència marcant el 2 a 1. Els blaugrana, pressionant ben amunt, han buscat el tercer, però aquest no ha arribat.

El Barça comença amb bon peu

A la segona part Koeman ha canviat totalment l’equip i hem vist el debut amb la samarreta blaugrana de Trincao, però ha estat Coutinho, que torna a l’equip després de la cessió al Bayern de Munic, que ha tingut el protagonisme en els primers minuts. Joan Oriol ha fet penal per mans i el brasiler l’ha transformat fent el 3 a 1. El Barça, intens, ha buscat el tercer, però li ha faltat encert en els metres finals. Braithwaite ha estat molt voluntariós i Riqui Puig ha creat al mig del camp, però no hi ha hagut efectivitat. El Nàstic per la seva part ha intentat aprofitar les poques vegades que s’ha apropat a la porteria d’Iñaki Peña.