L’Espanyol B i el Sant Andreu han jugat aquest dissabte un amistós de pretemporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Aquest és el tercer partit de pretemporada per al filial blanc-i-blau i el primer dels quadribarrats. Els blanc-i-blaus han guanyat el partit per 4 a 1 i ja sumen tres victòries en tres partits aquesta pretemporada.

Una primera part igualada

El partit ha començat amb un gol de Raigal al minut 4, que ha suposat l’1-0, després d’un seguit d’atacs per part del filial blanc-i-blau. Tot i el gol els d’Azparren han intentat tenir la pilota, però l’Espanyol no els ho ha permès. El Sant Andreu s’ha vist obligat a llançar contres i precisament en una ha arribat l’empat dels andreuencs. El gol l’ha marcat Manu Lanzarote després d’una mala sortida del porter blanc-i-blau al minut 14. Amb l’empat, el Sant Andreu ha tingut bons minuts i ha buscat avançar-se en el marcador, tot i això els de Jose Aurelio Gay han seguit amb la mateix intensitat i també han gaudit d’ocasions. La primera meitat ha acabat amb els dos equips bastant igualats, malgrat això, el filial de l’Espanyol ha pogut marcar amb un xut de Svensson que s’ha estavellat al pal.

L’Espanyol s’emporta el partit a la segona meitat

A la represa, l’Espanyol B ha sortit molt endollat i Ferran Jutglà ha marcat el 2-1 amb un xut des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire. Els blanc-i-blaus han buscat augmentar l’avantatge i han aprofitat un error en la sortida de pilota del Sant Andreu per fer el 3-1 al minut 50 gràcies a Svensson. Després del tercer gol, els locals han posat a prova al porter dels andreuencs, David Aragon, que ha hagut de treballar de valent. Els de Jose Aurelio Gay han estat superiors després del 3-1. Al minut 83 Enric Baquero ha marcat el 4-1 definitiu amb un xut creuat que no ha pogut aturar el porter dels quadribarrats.