L’Europa ha jugat el seu tercer amistós de pretemporada contra el Granollers al Municipal Carrer Girona. Els de Vilajoana han empatat a 1 el seu primer enfrontament d’aquesta pretemporada, després de les victòries contra el Sants i el Vilassar de Mar.

El Granollers domina la primera meitat

El partit ha començat amb els dos equips ben posicionats. El Granollers, però, ha tingut més el domini de la pilota. La primera ocasió clara l’han tingut els locals amb una centrada d’Adrià Pardo que ha rematat fora Albert Ruiz al minut 14. Tot i el domini del Granollers, l’Europa ha tingut un bon parell d’ocasions. Una l’ha aturat el porter local i l’altra ha estat un xut creuat d’Albert Martí que ha sortit fora. Al minut 24,  Sergio Fernández no s’ha rendit i ha aturat el xut del davanter del Granollers en un molt bo mà a mà. Finalment els locals s’han avançat en el marcador. Albert Ruiz ha posat l’1 a 0 al minut 36, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Un Europa més intens s’emporta la segona meitat

A la represa els escapulats han sortit més endollats. Els de Vilajoana han optat per una pressió alta que ha dificultat la sortida de pilota dels locals. L’Europa ha tingut més l’esfèrica que en la primera meitat. L’augment d’intensitat dels barcelonins ha permès generar més ocasions de gol. Els escapulats s’han vist recompensats amb el gol de l’empat al minut 70 amb una rematada de cap d’Arnau Vilamitjana. A les acaballes del matx, ha estat el Granollers qui ha buscat la victòria però el resultat final ha estat 1-1.