El Júpiter i el Solsona s’han enfrontat al camp municipal de la Verneda en un nou amistós de pretemporada, el sisè, marcat per la calor i el cansament de cames en els dos equips. En un duel sense gaires ocasions, els visitants han aconseguit l’únic gol del partit a l’equador de la primera meitat, gràcies a una bona acció de Markus per banda esquerra que ha acabat amb una rematada de Roger Alsina al fons de la xarxa. Els gris-i-grana, que han tingut un pèl més de domini, han buscat sense encert el gol de l’empat. És la segona desfeta per la mínima de l’equip de Javi Cuesta, després de perdre davant el Juvenil de l’Europa l’11 de setembre. 

Sense continuïtat

El duel no ha estat gaire vistós

pels pocs espectadors que omplien les grades del municipal de la Verneda. El Júpiter, que acumulava força cansament, ha portat en moltes fases la iniciativa del joc però no ha estat capaç de generar ocasions clares per trencar el marcador. El millor dels locals en la primera meitat ha estat Albert Corzo, sempre incisiu per banda esquerra. Al bàndol solsonès ha estat Markus l’encarregat de generar més perill. El mateix Markus ha estat qui ha recuperat una pilota en zona perillosa i ha fet una centrada a Roger Alsina per fer el 0-1. S’havia jugat mitja hora de partit i el marcador ja no s’ha mogut.

A la segona meitat, el Solsona s’ha limitat a mantenir-se ordenat en un bloc baix mentre que el Júpiter ha buscat un gol de l’empat que en cap moment han acaronat. Ha estat el sisè partit de pretemporada per a l’equip gris-i-grana, un dels conjunts que més n’ha disputat, i que ha servit per confirmar un tòpic: les pretemporades són ben feixugues de superar.

Les declaracions de Javi Cuesta