El Lima Horta està signant un inici de temporada impecable. En la tercera jornada de Lliga, les hortenques han sumat la tercera victòria consecutiva en un gran partit, després de superar l’UCAM Múrcia per 72 a 56.

Inici aclaparador

En els primers compassos del matx ja s’han vist clares les intencions del Lima Horta. Les locals han sortit decidides a sentenciar el matx com més aviat millor. Tant és així, que el primer quart ha acabat amb el parcial favorable de 24 a 8. Després d’aquests primers minuts, la tònica ha continuat igual fins al descans, en què les hortenques han arribat amb gairebé 20 punts d’avantatge (39-21).

Sentència hortenca

A la represa, les murcianes han intentat capgirar el marcador, però la gran diferència de punts ho ha impossibilitat. El Lima Horta s’ha mantingut sòlid en defensa i ha aconseguit mantenir la distància en el marcador. El partit ha finalitzat amb el resultat definitiu de 72 a 56 favorable a les jugadores de Sergio Manzano. D’aquesta forma, el Lima Horta signa un inici de lliga brillant després d’aconseguir tres victòries en tres partits.