El Comitè ajorna el clàssic

El Comitè de Competició ha ajornat el Barça-Madrid previst per al 26 d’octubre a causa dels aldarulls d’aquests dies a Barcelona, una decisió que ja estaven plantejant fa dies, tal com van anunciar. No es jugarà el 26 d’octubre, i ara insta els dos clubs a pactar una altra data per al matx. El que no accepta és la permuta de camps, primer jugar al Bernabéu i, després, al Camp Nou.

El clàssic s’ajorna

Aquesta és la proposta que l’òrgan de la Federació Espanyola ha adoptat després de la reunió que ha tingut aquest dijous. Ara hi ha dues dates sobre la taula. La Federació proposa el dimecres 18 de desembre. En canvi, la Lliga proposa el dissabte 7 de desembre. Això implicaria que els partits que s’han de jugar aquell cap de setmana, perquè hi ha jornada de Lliga (Barça-Mallorca i Madrid-Espanyol) s’avançarien de dia i es disputarien el dimecres 4 de desembre.

La Lliga ha proposat aquesta data, el 7 de desembre, ja que creu que un Barça-Madrid, un partit amb repercussió mundial, és millor que es jugui en cap de setmana.