El Lima Horta ha començat amb victòria la temporada a la Lliga femenina 2 davant un gran rival. Les hortenques s’han imposat per 64 a 57 a l’Unicaja en un partit molt igualat. Aquest triomf arriba després de perdre la final de la Lliga Catalana femenina 2 contra l’Snatt’s femení Sant Adrià per 68 a 46.

Un inici molt igualat

Les jugadores de Sergio Manzano han començat amb bon peu la competició regular. Si el partit s’ha caracteritzat per algun aspecte en concret ha estat per la igualtat al llarg dels quatre quarts. El primer ha acabat amb un resultat de 17 a 18 favorable a l’Unicaja. A partir del segon quart, el Lima Horta ha apujat la intensitat en el joc i ha portat la iniciativa davant el seu rival. Abans del descans, les hortenques han aconseguit marxar als vestidors amb l’avantatge de 36 a 29.

Victòria final del Lima Horta

Després d’una primera part molt igualada, la segona ha mantingut el mateix guió. L’Unicaja ha sortit molt endollat i ha retallat distàncies, fet que ha provocat cert nerviosisme en les jugadores de Sergio Manzano. El tercer quart ha finalitzat amb el resultat de 48 a 43 favorable al Lima Horta. Finalment, les hortenques han sabut gestionar la pressió i s’han acabat imposant per 64 a 57 a l’Unicaja. Un triomf de prestigi per a les hortenques per començar amb bon peu la Lliga regular.