El Club Atlètic-Barceloneta encaixa la primera derrota de la LEN Champions League de waterpolo davant el Jug de Dubrovnik per 15 a 13, a la segona jornada de la fase regularEls de Chus Martín han dut la iniciativa en el marcador en els dos primers quarts, però s’han desfet com un glaçó a la segona meitat, han perdut el control del partit fruit del despertar croat i han deixat escapar l’avantatge en dos últims períodes d’efectivitat molt baixa, en què només han fet 6 gols pels 10 del rival. Els mariners acumulen un balanç d’un triomf i una desfeta a Europa.

Inici marcat pel domini barceloní

L’Atlètic-Barceloneta ha anat a remolc del rival en el primers compassos de partit però ràpidament s’ha espolsat la son de les orelles, ha igualat l’encert golejador del Jug per posar les taules en el marcador i ha ampliat diferències per arribar al segon quart amb avantatge per 2 a 4. L’embranzida dels mariners s’ha traduït en gols, sempre per davant a la primera meitat, més encertat que el rival de cara a porteria. Ara bé, tot i tenir menys clarividència que els de Chus Martín en l’aspecte golejador, el Jug no ha llançat la tovallola i ha perseguit amb insistència i tossuderia els de Barcelona per arribar al descans únicament dos gols per sota, 5 a 7.

El despertar croat

Els de Dubrovnik han canviat la tònica del partit a la segona meitat, han tret l’orgull d’aquells que juguen a casa i han pres les regnes de l’enfrontament. Després d’una diana inicial dels mariners, el conjunt croat ha signat un parcial de 8 a 1 per empatar el partit en primera instància i posar-se per davant en el marcador abans d’arribar al darrer quart amb un ajustat 11-10. Si bé la diferència de gols era assequible, el despertar del Jug ha estat una llosa per a l’Atlètic-Barceloneta, sense espurna en els últims compassos de partit. Els locals han gestionat amb encert l’avantatge, llançats a la recta final del partit, i finalment s’han endut el segon enfrontament de la LEN Champions League de waterpolo per 15 a 13.